Cykeltøj finder du også i vores forretning​

Hvis du er på udkig efter nyt cykeltøj, kan du med fordel kigge ind forbi Silberbauer Cykler. Her finder du nemlig et stort udvalg af cykeltøj i høj kvalitet til både damer og herrer. Vores forretning er beliggende i Esbjerg, men vi servicerer også gerne kunder fra Varde, Bramming og andre omkringliggende byer.

Ved at investere i cykeltøj af høj kvalitet kan du gøre cykling endnu sjovere. Med den rette påklædning vil du nemlig kunne forbedre oplevelsen og dine resultater. Vi har cykeltøj til både mountainbikes og racercykler. Hos os er der garanti for at finde komfortabelt og slidstærkt cykeltøj i flot design.

Vi tilbyder cykeltøj fra populære mærker

Hvis du har billigt cykeltøj liggende, som både kradser og gnaver de helt forkerte steder, så er det på tide, at du investerer i noget ordentligt cykeltøj, som vil optimere din cykeltur markant. Dette behøver ikke nødvendigvis at koste en bondegård, vi sørger nemlig for at have gode tilbud, så du kan få nyt cykeltøj af høj kvalitet til en billig pris.​

I vores sortiment finder du fx cykeltøj fra det verdenskendte mærke Assos. Her finder du kvalitetscykeltøj, som kan anvendes af både mænd og kvinder hele året rundt. Du er garanteret høj komfort og velovervejede design, som passer perfekt til forskellige behov.

Kontakt os her og hør nærmere

Har du lyst til at forbedre din cykeltur, så kig forbi vores butik, og find noget cykeltøj, som passer dig. Kunne du tænke dig at høre nærmere om vores udvalg, er du velkommen til at kontakte os.

Ring på telefon: 23 93 93 30 eller udfyld vores kontaktformular, så hører du fra os inden længe. 

Vi ser frem til at gøre din cykeltur endnu sjovere!​

VI FORHANDLER​

Silberbauer Cykler V/ Michael Jensen​

CVR: ​36659025

Bjarkesgade 1 , 6700 Esbjerg

Tlf.: 23 93 93 30